Afspraak inplannen

Mijn werkwijze

Je kunt een gratis telefonisch kennismakingsgesprek plannen om te kijken wat ik voor je kan betekenen en of dat aansluit bij jou verwachtingen. Je kunt er ook voor kiezen om meteen een intakeconsult te plannen via de website.

Na dat ik de aanvraag heb ontvangen, zal ik telefonisch contact met u opnemen om een datum met u te plannen. Na het plannen van een intake gesprek stuur ik u een vragenlijst, die u invult. Na het intake gesprek ga ik aan de hand van jou klachten en in samenspraak met jou een optimaal voedingspatroon samenstellen. In de voortgang begeleid ik jou in het bewustwordingsproces opzoek naar welke voeding beter bij jou past.

Maatwerk zorgt voor het verkrijgen van de juiste evenwicht in het lichaam ofwel een gezond en lichaam dat in balans is, waardoor je je meer energiek en fit voelt.

Natural by Food houdt ook rekening met de diversiteit in de samenleving en biedt ook een intercultureel voedingsadvies op maat.

Vraag een consult aan via het onderstaande formulier.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.