Over mij

Mijn naam is Coretta, getrouwd, moeder van twee kinderen en oma van twee kleinkinderen. Nadat ik jaren voor diverse bedrijven heb gewerkt als Management assistent en directiesecretaresse, heb ik het roer omgegooid en heb ik de opleidingen Natuurvoedingsadviseur, orthomoleculaire voedingsadviseur en orthomoleculaire suppletie adviseur gevolgd.

Zelf heb ik ervaren wat gezonde natuurlijke voeding voor de mens kan betekenen. Mijn interesse in gezonde voeding kwam nadat een aantal jaren geleden bij mij reumatoïde artritis werd vastgesteld. Ik wist toen al dat voeding hier een belangrijke rol in speelde. Ik heb toen bewust zelf de keuze gemaakt om mijn eetpatroon en leefstijl te veranderen, door meer natuurlijke voeding te gaan eten. Met name een orthomoleculair voedingspatroon. Hierdoor heb ik geen last meer van ontstekingen, ik gebruik geen zware medicatie meer, ben ik ruim 16 kilo afgevallen. Ik heb nu meer energie en voel me ook fitter. Ook mijn spijsverteringsklachten heb ik met de juiste voeding kunnen verhelpen.

Gezonde voeding is al jaren mijn passie en ik ben me er steeds meer in gaan verdiepen. Door mijn opleiding als natuurvoedingsadviseur en orthomoleculair therapeut, wil ik graag ook andere mensen adviseren en begeleiden naar een gezonde voedingspatroon en leefstijl.